Smok er kendt for deres innovation og design og er blevet kendt for at implementere den nyeste teknologi såsom Bluetooth i deres vaping-enheder, samtidig med at de forbedrer sub-ohm-tanke. Smoktech producerer en række produkter fra startsæt, nogle af de mest populære mods til podsæt, ekstra coils og damptanke.

SMOK er et af de mest populære vape-mærker i Danmark og sætter løbende standarden for vape-industrien over hele verden. Smok er dedikeret til at skabe nye vaping-oplevelser for kunder ved at fokusere på produktkvalitet og sikkerhed. Med populære produkter som Species, Infinix 2 og Priv V8 er der noget der passer til enhver vaper. Smok tilbyder produkter som e-cigaretter, tanke og coils.

Smok Novo X | 800mAh | E Cigaret Startsæt

DKK 249

Smok Novo 2 | 800mAh | E Cigaret Startsæt

DKK 169

Smok Species | 230W | E Cigaret Startsæt

DKK 475

Smok Nord 2

DKK 247

Smok RPM 2 | 2000mAh | E Cigaret Startsæt

DKK 319

Smok TF Coil – 0.25ohm (3 stk)

DKK 99

SMOKtech 5stk RPM 40 Replacement Coil – Mesh 0.4ohm

DKK 130

Smok Nfix | 700mAh | E Cigaret Startsæt

DKK 235

Smok Morph | 219W | E Cigaret Startsæt

DKK 509

SMOKtech 3stk Mini V2 A1 Coil – 0.17ohm

DKK 97

Smok IPX 80 | 3000mAh | E Cigaret Startsæt

DKK 329

Smok Stick V9 | 3000mAh | E Cigaret Startsæt

DKK 369

Sundbygaard Blå Fugl 10ml

DKK 29

Smok Rigel | E Cigaret Startsæt

DKK 439

SMOKtech Bulb Pyrex Glass Tube #2- 8ml

DKK 20

SMOKtech 3stk TFV12 P Mesh Replacement Coil

DKK 99

Smok Species 230W Touch Screen TC Box MOD

DKK 339

Smok Nord

DKK 219

SMOKtech 5stk Nord Replacement Coil – MTL 0.8ohm

DKK 129

SMOKtech 5stk RPM 2 Mesh Coil 0.16ohm

DKK 151

Smok Nord X

DKK 359

Smok IPX 80 Pods | 2ml | 3 stk

DKK 102

SMOKtech Replacemnent Pyrex Glass Tube #8 for Stick V9 Max Tank

DKK 13

SMOKtech 3stk V12 P-Q4 Replacement Coil – 0.4ohm

DKK 86

SMOKtech 3stk Nord X Empty 2ml Pod Cartridge – RPM 2 Pod

DKK 31

SMOKtech 3stk Novo X 2ml Replacement Pod – DC MTL 0.8ohm

DKK 84

SMOKtech 3stk TFV8 V8-T8 Coils

DKK 153

Smok RPM 40

DKK 290

Smok Novo Pod | 450mAh | E Cigaret Startsæt

DKK 189

SMOKtech Bulb Pyrex Glass Tube #5- 3.5ml

DKK 18

Se nogle videoer fra Smok

Smok e-cigaret startsæt

SMOK fremstiller sig selv som det foretrukne dampmærke for dem, der søger elektroniske cigaretter og vape-sæt af højeste kvalitet, og fremstiller nogle af de mest eftertragtede sæt på markedet. Deres flagskibsprodukt, SMOK Alien 220W, fløj flag for SMOKs designelementer og robust byggekvalitet, og ikke glemme, at den høje ydeevne passer.

SMOK Vape Kits er kendt for at være fyldt med innovative funktioner, slankt design og den nyeste teknologi. Alien Mod kan stadig forblive en fast favorit for vapers, SMOKTech stræber efter at levere de bedste produkter med hver af deres nye udgivelser. Nylige tilføjelser inkluderer SMOK RPM40 og SMOK Nord 2.

SMOK producerer også nogle af de fremragende begyndervape-sæt, såsom Nord Pod og Fetch Mini Kit, hvor Fetch Mini-sættet er en af ​​vores foretrukne anbefalinger til de bedste nybegyndervapers og MTL-fans.

Smok e-cigaret tanke

Smok er hævet ribben til skyproduktion med deres Sub-Ohm-tanke og er virkelig de bedste, når det kommer til dampproduktion takket være deres line-up af Ecig-sæt og -tanke!

I de første år lancerede Smok en imponerende serie af Sub-Ohm-tanke fra den utroligt populære TFV4 Sub-Ohm-tank til det nuværende innovative udvalg af Smok cloud-beast TFV8 V2-tanke kombineret med deres Smok TFV8 V2 Coil Mesh Technology.

Det afgørende er, at SMOK Tank-serien er kompatibel med adskillige coils med forskellige modstande, og som standard for SMOK fås i en overflod af farveindstillinger. Som sådan er SMOK-serien af ​​sub-ohm vape-tanke et godt valg for både begyndere og avancerede vapers.

Smok FAQ

Hvad er Smok?

Smok (også kendt som Smoktech) er en kinesisk producent af elektroniske cigaretter og vapingprodukter. Smok er flagskibsmærket for Shenzhen IVPS Technology Corporation Ltd. (kaldes kort sagt IVPS). Smok er et af de ældste vapingfirmaer fra hele verden og er et af de mest progressive og bringer regelmæssige produkter ud til vapers over hele verden.

Hvilke e-cigaret startsæt laver Smok?

Smok har et stort udvalg af vapingprodukter i arsenalet. De opretter starter-vape-sæt som Smok Vape Pen 22 - Light up-udgave og også flere mellemliggende vaping-sæt som R-Kiss Kit eller Morph Kit. Smok har også frigivet en samling af podsæt som Smok Fetch Kit, som giver en god mund til lungevaping oplevelse.

Hvad er den bedste Smok Tank?

Dette afhænger virkelig af din egen personlige præference, men nogle af de nyeste tanke, som Smok har produceret, har haft god feedback. For at nævne et par er Smok TFV-Mini V2 og Smok TFV8 Prince tank meget gode præstationsbeholdere, der producerer intens smag og stor dampproduktion.

Hvor længe varer Smok coils?

Den gennemsnitlige levetid for en Smok-coil er mellem 7-10 dage, selvom dette afhænger af et par varianter. Hvis du bruger en høj VG e-væske eller bruger spolerne med et højt wattforbrug, kan du måske opleve, at de har tendens til at brænde ud hurtigere end denne tidsramme.

Er et Smok vape kit dyrt?

Prisen på Smok vape-sæt varierer afhængigt af den type sæt, du leder efter. Startsæt ligger normalt inden for DKK 370-800, men hvis du leder efter en mere kraftfuld enhed (op til 200W) som Species Kit, ville du forvente, at de var omkring DKK 800.

Er Smok et godt mærke?

Ja, Smok er et af de største e-cigaretmærker.

Hvad er den bedste Smok vape?

Det bedste smok ecig-kit er Smok Species startsæt.

Er SMOK et godt og sikkert vape-mærke?

Smok er et af de sikreste e-cigaretmærker, der i øjeblikket findes på markedet, og har en bred vifte af sæt til at vælge imellem.

SPAR PENGE MED E-CIGARET FRA SMOK

4
Hvor mange pakker ryger du om ugen? De mest almindelige er 3-4 pakker
70
Hvilken pris køber du en pakke til? Normalpris er 70, – (20pk)
10
Hvor mange år vil du se de potentielle besparelser for?
Dette kan du gemme DKK