JUUL er designet med tanke på voksne rygere. Det er let at bruge, der er ingen knapper eller switch. JUUL-enheden har reguleret temperaturkontrol og bruger en JUULpod fyldt med en e-væskeformulering, der kombinerer glycerol, propylenglycol, smag, nikotin og benzoesyre.

Disse kvaliteter er unikke for JUUL og giver dig mulighed for at opleve fuldstændig frihed fra aske og lugt. JUUL giver et alternativ til voksne rygere, der ønsker at skifte fra at ryge cigaretter.

Hvad er JUUL

JUUL er et lukket systemdampprodukt, der bruger JUULpod-patroner, disse indeholder en saltbaseret nikotin-e-væske til at hjælpe tilfredse rygere, når de går over fra cigaretter. Juul -enheden bruger en intelligent varmemekanisme, der skaber en aerosol og er konstrueret til at minimere forbrænding. JUUL er genopladelig via en USB-port.

Hvad er en JUUL Pod

En JUULpod er den udskiftelige e-væskepatron, der indeholder en saltbaseret nikotin-e-væske. Juul Pods fås enten i 9 mg/ml eller 18 mg/ml. JUULpods kommer i forskellige varianter. Disse bælge er kun kompatible med Juul Starter kit, Juul C1 Kit og Juul Device.

Hvad er der inde i JUUL Pod

Aromaer

JUUL -smag består af både naturligt forekommende og kunstige smagsingredienser, der giver den specifikke smagsprofil for hver JuulPod -smag.

Nikotin

JUUL -smag inkluderer højrenset/USP -kvalitet/farmaceutisk nikotin.

Benzoesyre

Benzoesyre er en naturligt forekommende ingrediens, der findes i tobak og mange fødevarer. Når det kombineres med nikotin som en del af JUUL-smagsformlen, hjælper det med at give cigaretlignende tilfredshed.

Propylenglycol og glycerin

Propylenglycol og glycerin er klare væsker, der bruges til at skabe en synlig damp, og er almindeligt anvendt af medicin-, skønheds- og fødevareindustrien.

Hvad er bivirkningerne af JUUL?

JUUL har refereret ti års data om e-cigaretprodukter på markedet og brugt den nyeste teknologi til at innovere ud over disse produkter til at udvikle, hvad de mener er en passende JUUL-produktprofil. Vaping anses for at være 95% sikrere end at ryge konventionelle cigaretter ifølge Public Health England.

Men da e-cigaretter kun har været kommercielt tilgængelige i et par år, ligesom alle andre dampprodukter, er der nogle ting, vi ikke ved om JUUL, simpelthen fordi det kun har været på markedet siden 2015. Juul er forpligtet til at løbende forskning og innovation inden for dampteknologi.

SPAR PENGE MED JUUL

4
Hvor mange pakker ryger du om ugen? De mest almindelige er 3-4 pakker
70
Hvilken pris køber du en pakke til? Normalpris er 70, – (20pk)
10
Hvor mange år vil du se de potentielle besparelser for?
Dette kan du gemme DKK