IVG

IVG e-væsker er et britisk mærke, der har specialiseret sig i premium vapesaft til vapers over hele verden. IVG -dampe er det perfekte valg for dem, der elsker sommerdampe, jagter skyer eller begge dele.
Les mer

Se nogle videoer fra IVG

IVG er et af de bedste og mest populære E-liquid-mærker i branchen. De har specialiseret sig i at skabe tropiske og frugtagtige smagsstoffer med e-væske, som vapers elsker, herunder smagsfamilier som slik, sodavand, frugt, menthol og dessertblandinger. IVG -væsker findes i forskellige nikotinstyrker og flaskestørrelser.

IVG E-VÆSKER

IVG 10 ml

IVG har et enestående udvalg af 10 ml 50/50 PG/VG e-væskeflasker i en overflod af smag, herunder sjove nostagliske smag som Cola Bottles og Jam Roly Poly. IVG undlader aldrig at overgå vores forventninger.

IVG NIC SALT

IVGs Nic Salt -kollektion er fuld af fristende og kreative smag fra forfriskende limonade til varm kanel, vi har en smag for alle. Nic Salts er perfekte til alle, der ønsker at holde op med at ryge, men stadig nyder et fremtrædende nikotinhit, med IVG får du alt det ovenstående, men med en fantastisk smag.

IVG SHORTFILLS

Dampsvamp har et omfattende IVG shortfill-sortiment, der omfatter alle IVGs bedste og flere ønsker om smagsunderskud. Shotfills har nul nikotinindhold og er rettet mod sub-ohm vapers, men du kan altid tilføje et nikotinskud for at få et mindre, men tilfredsstillende nikotinhit.

IVG I DAMPSVAMP BUTIK

Dampsvamp er beæret over at have IVG’s fulde sortiment af kreative e-liquid smagsoplevelser. Vi er forpligtet til at give vores kunder de nyeste og mest populære IVG E-liquid produkter.

IVG FAQ

Hvor mange vapesaft laver IVG?

IVG fremstiller i øjeblikket et udvalg af e-væsker i forskellige forskellige områder. Nogle af de vape juice -intervaller, IVG laver, er IVG Sweets, IVG Nic Salt 10ml Range, IVG 50/50 Range blandt andre. Alle e-væsker og vapesaft inden for intervallerne varierer i smag, og der er et stort udvalg at vælge imellem afhængigt af din personlige dampningspræference.

Hvad er den bedste IVG -smag?

På grund af at IVG laver et stort udvalg af lækre e-væsker, er det meget svært at tage en beslutning om, hvilken er den “bedste” smag, de har skabt. Et par populære valg blandt vores kunder er Spearmint fra IVG Sweets -serien, Riberry Lemonade fra IVG Mixer -serien og Summer Blaze fra Classic -serien

Hvor laves IVG?

IVG er fremstillet i Storbritannien og fremstilles kun med ingredienser af højeste kvalitet for hver gang at give en perfekt vape med den bedst mulige smag.

Er IVG E-Liquids rart?

IVG E-Liquids er blevet meget populær blandt mange kunder sammen med vores medarbejdere i Dampsvamp. De har en fantastisk smag og producerer også god dampproduktion. De har alle meget unikke smag, der er steget i popularitet, og det er sikkert at sige, ja, IVG E-Liquids er rart at dampe.

Laver IVG nikotinsalte?

IVG har en hel række E-væsker dedikeret til salt Nikotin. Deres sortiment består af et stort udvalg af varianter, der er perfekte til brug i mund til lunge (MTL) tanke og også fungerer perfekt i alle pod kits. Salt Nikotin er stadig relativt nyt inden for dampverdenen, men IVG’s sortiment leverer både en fantastisk smag og et nikotinhit.

Laver IVG nogle e-cigaret-sæt?

IVG har skabt et imponerende pod kit, der ledsages af fire prisvindende e-væsker. Smagen i engangsbælgene er Mango, Iced Berry Lemonade, Blue Raspberry og Tobacco. Denne serie vil appellere til alle forskellige vapers, og der er en smag, som alle vil elske at dampe. Selve sættet har et innovativt design og er hurtigt, enkelt og let at bruge, og det er meget let at skifte smag. Bælgene anvender et klik i funktion, hvilket betyder, at det er problemfrit, når du skal skifte pod.