Candy King e-væske er et førsteklasses mærke af afslappende vapesaft. Candy King e-cigaret juice baserer deres smagsfamilier på alt det søde og lækre. Udforsk sentimentale varianter som sure orme og ferskenrige og mere herunder.

Candy King Ofte stillede spørgsmål

Hvad er PG/VG-forholdet for Candy King?

Candy King E-Liquids har et forhold på 30PG/70VG, hvilket gør dem ideelle til brug i alle sub ohm-tanke, og de vil give dig en perfekt mængde damp og lækker smag.

Hvad er Candy King E-Liquids?

Candy King E-Liquids er en utrolig E-Liquid-producent, der skaber nogle af de mest unikke vapejuicer, der rammer vores hylder. De er fulde af smag, og på grund af deres høje indhold i VG vil de også skabe tæt damp.

Hvad er den bedste Candy King -serie?

Candy King har nu frigivet et par forskellige serier, alle e-væsker alle fokuseret på en bestemt smagsprofil eller nikotintype. Deres nyeste 3 serier, der følger med deres originale Candy King -serie, er Tropic King, der har frugtagtige smag, Tobac King, der indeholder tobaksbaserede smag og Candy King on Salt -serie, der er ideelle til brug i pod -kits og mund til lunge (MTL) tanke.

Er Candy E-Liquids rart?

Candy King E-Liquids smager fantastisk! Uanset om du leder efter noget frugtagtig som Maui Mango eller søde sager som Strawberry Watermelon Bubblegum, så har Candy King fået dig dækket.

Hvilke kits fungerer Candy King E-Liquid bedst med?

Dette afhænger af hvilken Candy King -serie, da de alle vil arbejde med et flertal af vape -kits, men nikotinsaltene ville fungere godt med et pod kit som Innokin Podin Kit og deres korte fill -range ville være bedst i et kit som Uwell Nunchaku 2 eller Innokin Proton Mini Ajax Kit.

Hvor meget koster Candy King E-Liquid?

Candy King E-Liquids er ekstremt godt prissat med en 120 ml flaske med korte fyld til 15,99 £ og de nye 10 ml nikotinsalte til 3,99 £

Hvor fremstilles Candy King?

Candy King E-Liquids fremstilles i USA og er fremstillet til den højest mulige standard. Kvaliteten af ​​E-Liquids viser virkelig, når de dampes, og de er unikke og velsmagende.

Ordliste

Candy King 100ml Short Fills-Candy King har skabt en serie af 100ml Short Fill E-Liquids. Disse e-væsker kommer i en 120 ml flaske indeholdende 100 ml e-væske og 20 ml plads til tilføjelse af to nikotinslag for at skabe 120 ml i 3 mg nikotin, når de er blandet sammen.

Candy King Nicotine Salt E-Liquids-En E-Liquid fra Candy King, der bruger saltbaseret nikotin frem for traditionel freebase nikotin og giver et glattere halshit

Candy King Batch-Batch er en e-væske fremstillet af Candy King, der har balancen mellem sødt og surt perfektioneret. Den har en kombination af blandede frugter, der giver en smagsoplevelse, når den dampes.

SPAR PENGE MED CANDY KING

4
Hvor mange pakker ryger du om ugen? De mest almindelige er 3-4 pakker
70
Hvilken pris køber du en pakke til? Normalpris er 70, – (20pk)
10
Hvor mange år vil du se de potentielle besparelser for?
Dette kan du gemme DKK